2016. november 1., kedd

The very beginning

Légy üdvözölve újdonsült blogomon, amley a Daily Blush nevet kapta.


Ez a blog tulajdonképpen az előző blogom (ITT) újragondolása, új köntösbe öltöztetése. Úgy érzem, szükségem van a megújulásra, szeretnék minőségibb munkát végezni, s úgy láttam jónak, ha egy új felületen tevékenykedem tovább. S nem mellesleg, itt már lehetőségem van a saját nevemen "futni" a továbbiakban, amire már egy ideje vágytam.
Témájában úgy tervezem, nem fog nagyon eltérni elődjétől. Terveim szerint főként a beauty vonalat viszem majd tovább, de itt-ott szívesen belekóstolnék egyéb témákba is. Ez majd szépen lassan letisztul, idővel kialakul a blog tényleges arculata.
Jelenleg még van mit csiszolni a kinézeten, közösségi oldalakon, de szépen lassan minden beüzemel, a helyére kerül.

Rólam pedig csak annyit, hogy Czuczor Júliának hívnak, 18 éves vagyok. Jelenleg épp a végzős évem kellős közepén járok. Szlovákiában, Felvidéken élek a magyar határhoz közel. A blogvilág kb. 4 évvel ezelőtt szippantott magába, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel írok-olvasok. Legfőbb érdeklődési területemmé lassacskán a szépségápolás, sminkelés nőtte ki magát, persze a blogok hatására.

Egyelőre ennyi. Nagyon örülök, hogy betévedtél. Remélem, tetszik, amit látsz, s a későbbiekben is visszalátogatsz, esetleg egy követéssel, kedveléssel, hozzászólással értékeled a munkám.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése